آزمایشگاه دایموند

آزمایشگاه‌های تحقیق و توسعه و کنترل کیفی این شرکت به‌صورت مجزا برای تولید محصولات جدید مطابق با نیاز مصرف‌کنندگان تلاش می‌کنند و پاسخگوی نیازهای آن‌ها هستند. رسالت و هدف دایموند تولید کالاهای با کیفیت و متنوع برای مشتریان است. رنگ‌های تولیدی این شرکت در مراحل مختلفی تست و ارزیابی میشوند. همچنین تمامی سیستم‌های فوق‌الذکر با تنوع رنگ به صورت ساده و طرح‌دار و خاص تولید می‌گردند.

ما با تست رنگ در آزمایشگاه میکوشیم کیفیت محصولات را در سطح بالا نگه داریم.

         

تست‌ های رنگ پودری ؛ نحوه آزمایش‌ها و روش‌های نمونه‌گیری


قبل از اینکه بدانیم تست های رنگ پودری به چه منظوری انجام می‌شود باید در نظر بگیریم که ایجاد پوشش و رنگ بر روی هر سطحی برای تزیین و حفاظت انجام می‌شود و این فرآیند ممکن است با ایراداتی همراه باشد. برای یافتن این ایرادات راه‌های مختلفی از آزمون و تست وجود دارد تا بتوان ویژگی‌های خواصِ لایهِ پوشش نهایی و کنترل کیفیت را ارزیابی کرد. انجام این آزمون‌ها و تست ها باید به درستی انجام شده و نتایج آن‌ها هم درست تفسیر شود.

دیاموند تست های مختلفی بر رو رنگ انجام میدهد که خروجی بسیار با کیفیتی را داشته باشد.

پوشش‌های پودری تا قبل از مرحله سخت شدن این خاصیت را دارند که شکل پودری خود را حفظ کنند و همین ویژگی آن‌ها را از دیگر مواد پودری متمایز می‌کند. پوشش‌های پودری در هنگام استفاده، ابتدا حالت پودری خود را از دست می‌دهند و تبدیل به سیال می‌شوند و بعد از آن هم به یک ماده جامد بر روی سطح تبدیل می‌شوند. این تغییر حالت‌های مختلف نشان ‌دهنده این نکته است که این مواد پودری پایداری محدودی داشته و قابلیت این را دارند که با مواد مختلف و در حالت‌های مختلف واکنش‌ دهند. البته این خاصیت، آزمایش و پایشِ نتیجه را مشکل می‌کند و این نکته باید مورد توجه افراد قرار بگیرد.

یکی از پارامترهای مهم در مورد کیفیت رنگ که مورد ارزیابی قرار می گیرد میزان چسبندگی رنگ یه سطح می باشد. برای انجام این تست  باید از دستگاه های تست چسبندگی رنگ یا خراش انداز رنگ  Adhesion Tester استفاده کرد.


عکس گان  



عملکرد یک دستگاه تست چسبندگی رنگ به روش خراش انداز ( دستگاه کراس کات) به شرح زیر است:
 در این روش ، برحسب  ضخامت رنگ و نوع استانداری که طبق آن تست انجام میشود، می بایست از بین تیغه های موجود، یک تیغه با تعداد دندانه های مشخص و فواصل دندانه های مشخص انتخاب و به دستگاه خراش انداز متصل شود.
 درابتدا دو سری خراش به صورت عمود برهم بر روی سطح رنگ ایجاد می گردد. پس از ایجاد خراش  با یک برس مخصوص محدوده خراش داده شده  را به آرامی پاکسازی می گردد. درمرحله بعد چسب مخصوص را بر روی خطوط ایجاد شده چسبانده بعد از مدت زمان حدود 5 دقیقه چسب را با سرعت و در مدت زمان کوتاهی  بین نیم تا 1 ثانیه و تحت زاویه 60 درجه از سطح جدا می شود.
در هنگام جدا کردن چسب تعدادی از خانه ها از سطح خراشیده شده جدا میگردد. با مقایسه کردن شکل ایجاد شده و جدول داده شده در استانداردهای ISO & ASTM میزان چسبندگی رنگ مشخص میگردد. تست چسبندگی رنگ با روش خراش انداز یا Cross Hatch Cut برای  پوششهای نازک و ضخیم بر روی سطوح مختلف کاربرد دارد. از مزیت های این روش سرعت بالای تست و ارزان بودن آن میباشد.

با دیاموند همراه باشید.